Telelinjen Support , Vanliga Frågor och Svar

Om du inte får svar på dina frågor här nedan vänligen kontakta vår support på 08-505 22 580 eller info@telelinjen.com.Kundtjänst
Telefon: 08-505 22 580
Email: info@telelinjen.com
Adress: Hypnotic Machines Group AB
Box 1456, 114 79 Stockholm

Jag har inte ringt er tjänst?
Det är 100% säkert att numret som står på fakturan har ringt tjänsten. Du kan kontrollera med din operatör att samtalet har ägt rum och dom kommer bekräfta detta. Vi använder kvalitativt adressuppslag från telefonnumer för fakturering från våra tjänsteleverantörer.

Jag måste ha ringt av misstag?
Det är inte möjligt att av misstag ringa våran tjänst. Innan du kan koppla dig mot en värdinna måste aktivt acceptera de kostnader för samtalet och innan du blir debiterad måste du aktivt välja att koppla dig mot en värdinna. Det finns därför inte någon möjlighet att av misstag bli debiterad.

Finns det möjlighet att träffa tjejerna på riktigt?
Nej! Du kan endast prata via telefon med våra telefonsex-värdinnor, du kan inte få tjejernas riktiga telefonnummer, adresser osv.

Jag fick en faktura på 10 minuter trots att jag bara pratat 8 minuter?
Vår minimidebitering är 10 minuter. För att kunna bli framkopplad till våra värdinnor måste du godkänna våra villkor med en knapptryckning.


Åldersgräns för att ringa telelinjen är 18 år
För att få ringa till våran linje måste du vara 18 år och vara innehavare av telefonabonnemanget du ringer ifrån.

Jag kopplades inte fram till tjejen måste jag betala?
Om du har ringt våra live sex linje på 08-505 22 230 så betalar du bara om du verkligen har kopplats fram till tjejen du ville prata med. Om du inte kopplats till värdinnan för att hon var upptagen eller inte kunde svara så betalar du givetvis inget.

Om någon annan har ringt med din telefon
Om någon annan har ringt på din telefon så är du tyvärr ändå skyldig att betala fakturan, då du som innehavare av ditt telefonabonnemang är ansvarig för vem som än använder telefonen. Kräv i så fall betalt av den som har nyttjat din telefon till att ringa vår linje och gör en polisanmälan mot denne.

Övriga frågor om betalning
För övriga frågor om betalning vänligen kontakta vår kundtjänst: 08-505 22 580 eller info@telelinjen.com dygnet runt.

Kan jag få mitt nummer spärrat?
Om du vill ha ditt nummer spärrat från våran tjänst så är du hjärtligt välkommen att kontakta våran support på 08-505 22 580 eller info@telelinjen.com dygnet runt.

Kompislinjen
kompislinjen.se så kan du prata om allt mellan himmel och jord med våra trevliga tjejer och samtalen debiteras smidigt på din vanliga telefonräkning. Observera att man inte pratar sex på den linjen och vi följer etiska rådets regler.